16 camere de zi amenajate la mansardă

Unii preferă ca spațiul din mansardă să-l aloce unui dormitor matrimonial cu baie proprie, alții se gândesc la mansarda ca la un loc de evadare, o cameră de joacă pentru copii, un cinema room sau o sală de lectură intimă și cochetă.

Camere de zi la mansarda (1)

Picture 1 of 16

Dacă ești fericitul posesor al unei locuințe construite pe pământ, dar nu ai luat încă în seamă ideea de a-ți transforma podul în mansardă, poate ar fi momentul să te regândești.

Indiferent cât de mică este spațiul de sub acoperiș, un pod transformat într-o mansardă înseamnă o oportunitate, o variantă de a-ți extinde căminul, de a-ți pune în valoare creativitatea și de a transforma acest spațiu în cea mai frumoasă cameră de zi pe care ai văzut-o vreodată.

Respectând stilul de amenajare specific întregului cămin, mansarda ce va găzdui minunata cameră de zi poate fi atât rustică, cât și elegantă, minimalistă sau retro, totul ține de propria preferință.

Recurgând la câteva idei de amenajare, precum cele 15 surse de inspirație pe care ți le-am pregătit, la câteva ferestre atașate acoperișului care să-ți permită să te bucuri de cerul înstelat, de o ploaie de toamnă sau de jocul pe care lumina-l creează în funcție de momentul din zi, ai șanse foarte bune să te îndrăgostești iremediabil de camera de zi de la mansardă și să nu mai vrei să pleci deloc din ea.


Lasă un Comentariu...

*