3 case cu mansarda și bucătăria închisă care sigur te vor impresiona

Dacă te numeri printre cei tradiționaliști în ceea ce privește compartimentarea casei, atunci cu siguranță te vor încânta cele trei proiecte de case ce au bucătăria și mansarda închise

Deși în ultimii ani, și la noi s-a adoptat designul de interior în care bucătăria este open space, iar mansarda nu are uși, sunt mulți oameni care preferă totuși ca cele două încăperi să fie separate oarecum de câte o ușă. Motivele sunt simple, am putea spune. În cazul bucătăriei este vorba de evitarea răspândirii mirosurilor provocate de mâncare. Căci, deși ai o hotă super profesionistă, dacă ești genul de gospodină care gătește aproape zilnici, atunci cu siguranță, te va enerva mirosul care, inevitabil, se va resimți și în sufragerie și, mai apoi, în restul casei. În ceea ce privește închiderea mansardei, este vorba despre intimitate, De obicei, oamenii care au o mansardă, o folosesc pentru momentele de liniște și relaxare. Fără a avea o ușă la ea, e mai mult decât evident că nu se vor putea bucura de o cană de ceai savurată în liniște.

c2

Picture 2 of 10

Proiectul1. Primul proiect descrie o casă spațioasă, de 167 de metri pătrați. Casa are o bucătărie generoasă, de 14 mp, cu intrare din holul central, dar și de pe terasa din spate. Sufrageria este alături, iar lângă ea este amenajată încă o cameră pe post de birou. La parter se mai află o baie în care se intră tot din holul central, precum și un vestibul.În ceea ce privește mansarda, aceasta este una deosebită, mai mare decât ți-ai fi imaginat și cuprinde trei dormitoare și o baie. Practic, locul de dormit este la mansardă, motiv pentru care, proiectul a fost gândit cu ușă de acces.

Proiectul2. Și casa aceasta are o suprafață generoasă pentru o familie cu copii. Designul tradițional cu ferestre mari împărțite în ochiuri de geam, o scoate din anonimat. Practic, dacă este văzută din exterior, casa arată exact ca cea din filmele americane, una perfectă pentru o familie cu dou copii. Întrarea în casă se face printr-un vestibul, ce se continuă cu un hol lung la jumătatea parterului. Într-o parte sunt sufrageria și bucătăria, separate prin uși glisante, sufrageria având și o ieșire pe mica terasă neacoperită din lateral. De cealalta parte a holului, sunt două dormitoare cu o baie între ele.În acest proiect, mansarda nu este chiar atât de mare ca și cea din primul proiect, însă, are diponibilitatea de a face două dormitoare.

Proiectul3. La prima vedere poate părea o casă de vacanță, și asta datorită aspectului ceva mai rustic. Spre exemplu, casa este îmbrăcată în lemn la nivelul mansardei și are  balcoane de-o parte și de alta și o terasă mare pe două laturi, marginită de un gprduleț în ton cu designul casei. Mansarda dispune  de trei dormitoare, un dressing și o baie.

Sursă foto:pinterest.com


One Response to “3 case cu mansarda și bucătăria închisă care sigur te vor impresiona”

Read below or add a comment...

  1. VASI says:

    CONATRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU SI CASE LA GATA, IN TOATE JUDETELE.
    tel. 0745315725 constructzece@gmail.com

Lasă un Comentariu...

*