5 pași pentru a transforma mansarda

Cu toții avem nevoie de transformări, iar locuințele nu reprezintă o excepție. Descoperă cei 5 pași pentru a transforma mansarda într-un spațiu cu adevărat deosebit.

Mansarda este o cameră extrem de valoroasă pentru orice proprietar. Versatilă, poate fi transformată în dormitor, bucătărie, cameră de joacă, unica limită fiind impusă de imaginație. Partea bună? Construită și decorată corect, ea bucură întreaga familie. În plus, sporește valoarea unei locuințe, pe piața imobiliară.

Dacă-ți dorești să faci din mansardă o cameră simplă dar multi-funcțională, fără a te trezi cu o gaură în buget, acest articol este pentru tine. Află care sunt cei 5 pași pentru ați transforma mansarda, ușor, rapid și cu efect.

Care sunt cei 5 pași simpli pentru a transforma mansarda?

Nu e nevoie să termini o facultate de design interior sau de arhitectură, pentru a fi sigur că ai o mansardă perfectă. Tot ce trebuie să faci e să urmezi cei 5 pași pentru a transforma mansarda, sugerați de specialiștii din domeniu. Iată care sunt aceștia:

5 pași pentru a transforma mansarda: Folosește mobilier “transformer”

Nu există prea puțin spațiu. Există doar spațiu utilizat ineficient. Evită mobilierul masiv la mansardă și optează pentru unul de tip transformer, cu utilizări duble. O canapea extensibilă, care devine un pat confortabil pentru oaspeții dragi; mese extensibile cu extra-spații de stocare etc. E binevenit, de asemenea, ca piesele de mobilier să poată fi mutate cu ușurință, dintr-un loc în altul. Cu alte cuvinte, să fie mobile.

CONTINUARE – 5 pași pentru a transforma mansarda


Pages: 1 2 3 4 5

Lasă un Comentariu...

*