Design la mansardă care-ți taie respirația

În timp ce unii sunt nerăbdători să se mute într-o mansardă, alții sunt nemulțumiți datorită spațiului pe care nu știu cum să-l pună în evidență, mai ales din cauza pereților înclinați care-i pun în dificultate.

design mansarda (1)

Picture 1 of 11

Aceste planuri înclinate sunt într-adevăr o provocare când vine vorba de amenajarea mansardei, însă odată găsită soluția cea mai bună, mansardele se pot transforma în spații moderne, liniștite și luminoase perfecte pentru orice zi din săptămână.

În funcție de spațiul disponibil mansarda casei se poate adapta cerințelor unui apartament sau la fel de bine poate îmbrățișa doar o parte din funcțiunile unui cămin complet, fără însă a constrânge vreo secundă confortul pe care oricare dintre noi l-ar căuta la locuința mult visată.

În plus, cu cât mai complexă este arhitectura imobilului unde este găzduită mansardă, cu cât mai abrupte sunt apele acoperișului, cu atât mai mult vei putea crea un spațiu irezistibile de care să te bucuri în zilele de toamnă, când ploaia ne vizitează tot mai des, iar tu o poți admira chiar din pat, prin intermediul minunatei ferestre de mansardă.

Tot mansarda devine locul ideal unde poți să-ți citești volumul preferat, mângâiat de razele soarelui ce pătrund prin tunelul de lumină, departe de gălăgia specifică unui oraș aglomerat, pentru tine timpul va părea ca s-a oprit în loc.

Din punctul nostru de vedere nu a fost invenție mai mare decât mansarda, decât ferestrele amplasate în acoperișul casei care-ți permit trăirea unei senzații unice.

Pentru a înțelege vizual ceea ce am încercat să redăm în scris vă atașăm și o galerie cu imagini care surprind 11 mansarde al căror design vă taie respirația.


2 Responses to “Design la mansardă care-ți taie respirația”

Read below or add a comment...

  1. Sabuna Stefanescu says:

    Imi place ! Multa ingeniozitate si viziune ! FELICITARI !

  2. Sabuna Stefanescu says:

    Imi place ! Sunteti, minunati ! FELICITARI !

Lasă un Comentariu...

*