Eleganţa în mansardă

Mansarda poate fi amenajată cu mult bun gust şi eleganţă. Dacă sunteţi adepţii unui stil special, dictat de frumuseţe, puteţi alege amenajarea mansardei, indiferent de destinaţia acesteia.
Prin specificul general, prin adoptarea pieselor de mobilier şi a accesoriilor, se poate amenaja o mansardă elegantă şi frumoasă.

Mobilierul
Un aer elegant este dat, în primul rând, de mobilier. Se va opta pentru piese masive, din lemn natur frumos sculptat, pentru piese tapiţate în materiale plăcute, pornind de la catifea şi teminând cu stofe de cea mai bună calitate. Fie că se va amenaja un dormitor, fie că se va opta pentru organizarea unei camere de zi elegante, mobilierul va fi ales astfel încât se se realizeze un cadru general bine echilibrat, în care se va păstra acelaşi ton şi aceeaşi tematică. Se pot alege mese masive cu scaune frumos sculptate, biblioteci lucrate în lemn, paturi mari pentru dormitor, alături de noptiere şi canapele speciale.

Eleganta in mansarda

Picture 1 of 5

Ferestrele
Fereastra unei mansarde elegante, trebuie să se încadreze imaginii generale. Astfel, pentru a personaliza şi mai mult încăperea, conferindu-i aerul dorit, se va opta pentru îmbrăcarea ferestrelor cu draperii şi perdele frumos lucrate, din materiale pline, în culori şi texturi elegante. Peretele pe care se află fereastra va deveni astfel una dintre piesele de rezistenţă ale unei mansarde elegante. Pe lângă modelele elaborate ale draperiilor, foarte importante vor fi şi accesoriile, clame de prins, şnururi bogate, funde decorative.

CONTINUARE – Eleganţa în mansardă


Pages: 1 2 3 4

Lasă un Comentariu...

*