Loft cu priveliști uimitoare

Ai un loft? VELUX te ajută să pui în valoare priveliștile uimitoare din jur! Cine nu-și dorește să se poată bucura de un peisaj extraordinar chiar și atunci când se află în casă, lucrând, făcând ordine sau stând la o șuetă cu prietenii? Niște ferestre corect alese pentru loft, îți pot aduce natura direct în locuință și, odată cu ea, nenumărate beneficii pentru trup și suflet deopotrivă.

Ce impact poate avea o priveliște uimitoare asupra oamenilor?

Nu mai e un secret pentru nimeni – natura are capacitatea de a ne influența sănătatea, dar și activitatea noastră psihică. Și dacă orarul de lucru nu ne permite adesea să ne plimbăm în aer liber, există totuși o soluție: ferestrele potrivite care restabilesc relația noastră cu natura.

Contactul om – natură este extrem de important. Psihologii au demonstrat, în urma a nenumărate cercetări, că priveliștile uimitoare au capacitatea de a:

 • Reduce nivelul de stres din organism;
 • Pot genera o stare de spirit pozitivă;
 • Sporesc originalitatea/creativitatea;
 • Înlătură starea de oboseală;
 • Ne ajută să devenim mai buni;
 • Ne încarcă bateriile, făcându-ne mai energici.

Așadar, cu cât geamurile de la loftul tău vor fi mai largi, cu atât mai generoase vor fi efectele pe care acestea le vor exercita asupra stării tale de spirit și asupra sănătății tale și a familiei.

De ce ar trebui să optăm pentru geamuri cât mai mari în loft?

Pe lângă faptul că deschid accesul spre priveliști uimitoare, ferestrele cu geamuri mari ale loftului mai pot aduce și alte beneficii. Printre acestea, pot fi enumerate:

 • Prezența luminii naturale. În special iarna, când durata zilei este mai scurtă, iar oamenii tind să sufere de depresii sezoniere, ferestrele mari pot permite pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în locuință.

Expunerea la lumina naturală este cunoscută pentru aportul său în ceea ce privește îmbunătățirea stării de spirit.

În plus,  ferestrele mari în loft vă permit să beneficiați, mai mult timp, de lumina naturală în detrimentul iluminării electrice, făcând astfel și economii la curent.

 • Câștig solar pasiv. Dacă sunt proiectate în mod corespunzător, ferestrele mari pot contribui efectiv la încălzirea încăperii, captând iarna lumina solară.
 • Mărirea vizuală a spațiului. Geamurile mari pot lărgi vizual o încăpere, potrivindu-se astfel de minune într-un loft. Totodată, ele adaugă un plus de valoare casei, în cazul în care vă gândiți să o vindeți ulterior.

 Unde găsim cele mai potrivite geamuri pentru loft?

Cu cât nivelul de tehnologizare crește, cu atât ne dăm seama că avem din ce în ce mai multă nevoie de natură. Iar acest lucru îl putem obține apelând la ferestrele VELUX.

VELUX oferă posibilitatea de a combina mai multe ferestre, pe verticală și orizontală, permițând astfel pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în încăpere, dar și extinderea priveliștii la care aveți acces. 

Extinderea priveliștii se poate efectua cu elemente în plan înclinat sau cu elemente verticale.

Prima opțiune VELUX se adresează celor cărora panta acoperișului coboară până în podea, în timp ce elementele verticale de fereastră au fost proiectate pentru a fi instalate direct sub ferestrele VELUX destinate loftului.

Care sunt beneficiile alegerii ferestrelor pentru loft de la VELUX?

Dacă ar fi să ne limităm doar la câteva beneficii, ar trebui să punctăm faptul că ferestrele VELUX:

 • sunt extrem de rezistente
 • au o garanție de 15 ani
 • tipul finisajului e ales de proprietar. Puteți opta pentru: finisaj de pin, finisaj alb sau finisaj alb ce nu necesită întreținere
 • ferestrele marca VELUX au o bună izolare termică
 • ferestrele marca VELUX au o excelentă izolare fonică
 • ferestrele marca VELUX sunt ușor de curățat.

Lasă un Comentariu...

*