Mickey şi Minnie te ajută să amenajezi baia de la mansardă

Cei care au ajuns la etapa amenajării băii din mansardă, pot apela şi la o variantă veselă şi colorată, inspirată de iubitele personaje Mickey şi Minnie Mouse. Dacă în familie există şi copii, cu atât mai mult această idee este bine venită. Veselia şi farmecul simpaticelor personaje, vor personaliza baia din mansardă într-un mod original şi foarte plăcut. Fie că este o baie mare sau mică, dacă este amenajată cu o cadă spaţioasă, sau doar cu o cabină de duş, baia va deveni o adevărată poveste, amprentată de renumitele urechiuşe şi de pantofiorii bombaţi ai faimoşilor şoricei.

Micky si Minnie

Picture 1 of 4

Alb-roşu-negru
Odată tematica băii dictată de Mickey şi Minnie, atunci încăperea va fi dominată de alb, roşu, negru şi puţin galben, culorile acestor drăguţi şoricei animaţi. Se pot face jocuri în aceste culori din plăcile de faianţă şi gresie, se pot alege obiecte sanitare roşii sau negre, toate fiind îmbogăţite cu imaginea celor doi.

Prosoapele
Un punct de rezistenţă în baia tematică, vor fi prosoapele. Roşii, albe sau negre, acestea vor fi toate personalizate de imaginea lui Mickey şi Minnie. Mici şi mari, prosoapele vesele vor fi calde şi confortabile după o baie revigorantă, alături de şoricei.

Perdeaua de duş
Ideală pentru imaginea celor doi, va fi perdeaua de duş. Se va alege o perdea amplă, fie doar cu imaginea celor doi, fie imprimată cu o secvenţă în care cei doi şoricei sunt celebri. Simple sau înfoiate, albe sau roşii, perdelele de duş vor umple camera de baie cu personajele princiale, Micky şi Minnie.

Urechiuşele celebre
Pasionaţii de desene animate, ştiu că simbolul Disney este chiar…forma rotundă ale celebrelor urechiuşe negre ale lui Mickey Mousse. Astfel, şi baia din mansardă va avea multe urechiuşe rotunde şi negre. Fie ca ramă pentru oglindă, fie în forma capacului de toaletă, ca şi covoraşe de baie, suport pentru săpun sau coş de gunoi.

Accesorii Mickey şi Minnie Mouse
O baie în mansardă amenajată sub inspiraţia Mickey şi Minnie, va avea accesorii, în cele mai variate forme, culori şi modele. Pantofiori de şoricei, faimoşii pantalonaşi scurţi ai lui Mickey, renumita fundiţă a lui Minnie, bulinele vesele de pe rochiţa acesteia, urechiuşele mari şi rotunde, vor fi transferate suporturilor pentru periuţe şi pastă, covoraşelor, prosoapelor, oglinzii, săpunierelor, halatului şi papuceilor de baie şi chiar instalaţiilor sanitare, mobilierului şi aplicelor de pe pereţi. Mickey şi Minnie Mousse vor ajuta la amenajarea celei mai vesele şi frumoase băi de mansardă.


Lasă un Comentariu...

*