Spații de depozitare inteligente la mansardă

Fie că te-ai decis să folosești ca spațiu de locuit podul casei, fie că-l păstrezi pentru a-l utiliza pentru depozitarea temporară a unor obiecte, cu toate că un pod amenajat reprezintă o bătaie de cap mai mică decât un pod abandonat și plin de praf, organizarea este cheia succesului.

Spatii depozitare mansarda (1)

Picture 1 of 13

Și pentru că vorbim totuși de mansarda/podul casei, o zonă cu potențial uriaș atât în ceea ce privește extinderea spațiului de locuit, cât și a spațiului de depozitare, un loc care îți condiționează alegerile prin forma pe care o impune, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva sugestii de depozitare pretabile pentru oricare din situații.

Acestea, prin faptul că se adaptează la forma spațiului îți asigură un spațiu aerisit, bine organizat și, de ce nu, foarte atrăgător, asta dacă te-ai hotărât să transformi podul într-un alt dormitor sau o cameră de recreere cu bibliotecă și birou de lucru.

Utilizat strict ca spațiu de depozitare, suprafața podul poate deveni noua adresa pentru multe obiecte pe care nu te înduri să le arunci din diferite motive, cu condiția ca acesta să fie conceput să-ți permită accesul și mai cu seamă călcatul pe planșeu, precum să prezinte și un mediu uscat și sănătos pentru prevenirea apariției mucegaiului sau a condensului. Cu alte cuvinte, indiferent de alegere este nevoie să investești într-o izolație eficientă, un minim de finisaj și cel puțin o sursă de lumină și de ventilație corectă dacă-ți dorești ca obiectele depozitate să le păstrezi într-o stare buna.

Astfel, rafturile concepute special pentru suprafețe înclinate, mini ușile glisante sau sertarele amplasate la baza peretelui reprezintă o parte din spațiile de depozitare inteligente pe care le poți include la mansardă.


Lasă un Comentariu...

*