Top 5 mansarde inedite

Mansarda poate fi un spațiu extrem de fermecător dacă este amenajată cu bun gust și multă creativitate. Astăzi îți vom prezenta 5 mansarde inedite, într-o ordine aleatorie, care îți pot servi ca sursă de inspirație pentru momentul în care vei dori să îți amenajezi mansarda.

  1. Mansarda rustică

Dacă iubești natura, atunci cu siguranță îți va face plăcere să locuiești într-o mansardă ca cea din imagine. Pentru amenajarea unei mansarde într-un stil rustic trebuie să urmezi o singuri regulă: cât mai simplu și cât mai natural. Se recomandă folosirea unor accesorii handmade, din materiale naturale care impresionează prin atenția la detalii. Mansarda rustică este una extrem de intimă, care abia așteaptă să își spună povestea odată ce ai intrat în ea.

  1. Mansarda ultra-modernă

Există persoane care doresc să își transforme mansarda într-un spațiu extrem de modern, cu obiecte de mobilier minimaliste, care duc puțin spre sfera fantasticului, cum este și mansarda din imagine. Genul acesta de mansardă se potrivește în special persoanelor sofisticate, care sunt tot timpul în pas cu moda.

  1. Mansarda vintage sau mansarda bunicii

Mansarda vintage este acel gen de spațiu care te face să te simți întotdeauna ca acasă și care te farmecă pe loc. Mansarda din imagine pare a fi desprinsă din basme, cu multe obiecte de mobilier vechi, cu o istorie în spatele lor, și cu accesorii unice și cât mai inedite. Dacă vrei să te simți mereu ca acasă la bunca, atunci ar fi bine să iei în considerare amenajarea unei mansarde în acest stil vintage.

  1. Mansarda de lux

Știi scenele din filme în care familiile bogate locuiesc într-un apartament la mansardă extrem de luxos, cu o priveliște de vis și cu obiecte de mobilier alese cu mult bun gust? Este și exemplu acestei mansarde de lux care se bucură de pereți de sticlă care permit o viziune largă asupra împrejurimilor dar și accesul pe o terasă superbă.

  1. Mansarda scandinavă

Nu puteam să uităm de mansarda amenajată într-un stil scandinav care iese în evidență prin luminozitate și simplitate. Dacă ești genul de persoană obsedată de curățenie și de puritatea albului, atunci o astfel de mansardă ți s-ar potrivi cu siguranță. De la primul pas pe care îl faci într-o mansardă amenajată într-un stil nordic, ai impresia că ai nimerit în Rai, într-un loc extrem de ordonat și aflat într-o perfectă armonie. Dacă nu ne crezi, privește următoarea imagine!

Ți-a făcut cu ochiul vreuna din mansardele de mai sus? Chiar dacă alegi vreun stil anume de amenajare, este important să adaptezi acel stil propriilor dorințe, astfel încât la final, mansarda să te reprezinte în totalitate!


Lasă un Comentariu...

*