Transformă mansarda în dormitorul copilului tău în câțiva pași simpli

Ne petrecem 90% din timp în spații închise, iar acesta este un motiv întemeiat să încercăm să transformăm aceste spații în unele cât mai primitoare și mai plăcute. Mansarda este o încăpere apropiată de natură, una în care te poți relaxa dacă ești atent la câteva detalii importante.

O mansardă frumoasă și în care este mereu un aer proaspăt poate deveni un dormitor perfect pentru cel mic, un spațiu numai al lui în care să se simtă relaxat și confortabil.

Ferestrele de mansardă, importante pentru confortul și fericirea copilului

Ferestrele de mansardă sunt o investiție foarte benefică, dacă dorești să transformi mansarda în dormitorul copilului; dacă vrei ca el să se bucure de un somn odihnitor, să aibă un spațiu unde să se joace în voie, un loc numai al lui în care să simtă fericit.

Astfel, alege ferestrele cele mai potrivite: caută ferestre care sunt prevăzute cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, fapt care te ajută să păstrezi călduroasă camera pentru că izolează termic foarte bine. Caută, de asemenea, ferestre care se întrețin ușor, cu înveliș din poliuretan alb, care pot fi curățate cu o cârpă umedă.

Dacă dorești să îl bucuri pe copilul tău cu o priveliște frumoasă în dormitorul lui, ține cont de faptul că o fereastră de mansardă se montează începând de la 90 cm deasupra podelei. Nu numai că micuțul tău va avea un peisaj liniștitor în fiecare seară înainte de culcare, dar vei mai avea și un spațiu pentru amplasarea mobilierului dedesubt. Sau un loc pentru depozitarea jucăriilor. Practic, nuh?

Rulouri opace pentru dormitorul copilului

 Ferestrele alese de tine vor asigura lumina și ventilația naturală, dar dacă vrei să faci întuneric în dormitor, în timpul zile, pentru ca micuțul să tragă doarmă, este necesar să montezi pe ferestrele de mansardă rulouri opace. Cea mai nouă colecție are imprimeuri pentru fete și bieți, cu personaje din Cars, Frozen, Winnie de Plus. Vezi colecția de modele aici și surprinde-ți copilul cu ruloul având personajul lui favorit.

Blocator pentru un plus de siguranță

Pentru a te asigura că cel mic e mereu în siguranță în dormitorul său, VELUX îți recomandă achiziționarea unui blocator pentru ferestre, potrivit pentru camera copiilor.

Astfel, vei știi mereu că ai situația sub control și că îi oferi celui mic siguranță și confort.

Un dormitor liniștit, un dormit cu priveliște frumoasă și unde copilul să fie fericit – în asta poți transforma mansarda casei tale. Cu siguranță, copilul se va bucura de nopți frumoase și dimineți cu peisaje de vis.

Caută produsele marca VELUX pe pagina de Facebook sau pe site-ul producătorului.

 

 


Lasă un Comentariu...

*