Vrei o mansardă inteligentă? Acum e șansa ta!

Casa ta este locul în care îți petreci cel mai mult timp. Cu cât ai mai mult confort, cu atât te vei bucura mai mult de timpul petrecut în familie. Modernizarea obiectelor din casă te poate ajuta să ai control în orice situație, fie că vorbim despre un climat sănătos sau despre securitate.

Pentru că atunci când spui mansardă, spui totodată VELUX și ferestrele specifice, care se pliază pe planurile înclinate, iată câteva noutăți de la producător, care te vor ajuta să-ți modernizezi mansarda.

Climat mai sănătos în locuință

Într-o mansardă smart ai acum posibilitatea de a deține controlul inclusiv asupra climatului. Cu cât aerul este mai proaspăt, cu atât mediul în care locuiești este mai sănătos și mai plăcut.

Sistemul de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO este cel mai nou gadget în acest sens. Cum sugerează și denumirea, este un sistem prin care poți ventila automat mansarda. Și nu numai. Pentru a monta un astfel de sistem este necesar ca mansarda ta să fie dotată cu ferestre de mansardă și rulouri VELUX electrice.

Cum acționează? Kitul funcționează cu ajutorul unor senzori inteligenți care măsoară în permanență temperatura, umiditatea și nivelurile de dioxid de carbon din locuință. Aceiași senzori închid sau deschid ferestrele de mansardă, rulurile și roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA, astfel încât climatul interior să fie reglat tot timpul.

Siguranța și confortul unei case inteligente

Mai concret, când senzorii sistemului de control climatic sesizează că în mansardă este prea mult dioxid de carbon, ferestrele sunt deschise automat. Când prognoza anunță o zi de vară toridă, sistemul VELUX ACTIVE închide parasolarele, prevenind supraîncălzirea. Practic, sistemul are grijă ca tu să ai în mansardă un climat interior sănătos și confortabil.

Orice sistem smart actual vine cu o aplicație, iar acest lucru este valabil și în cazul VELUX ACTIVE. Aplicația gratuită dedicată, care se descarcă gratuit pentru Iphone și Google Play, te ajută să ai acces permanent la tot ce se întâmplă în mansardă

Ferestre electrice și solare

Ferestrele electrice și solare VELUX Integra îți oferă beneficiul controlului de la distanță, prin intermediul unui întrerupător wireless. În plus, sunt dotate cu senzor de ploaie, astfel încât se închid automat dacă afară începe să plouă. Dacă achiziționezi aceste ferestre și totodată sistemul VELUX ACTIVE, nu mai ai nicio grijă!

O casă pe care o dotezi în așa fel încât să fie o locuință smart îți va oferi un plus de confort și îți va ușura sarcinile. Modernizarea casei este o investiție de viitor, una pe care cu siguranță nu o vei regreta.

VELUX dispune de o gamă largă de produse care te pot ajuta să îți transformi casa în locuința la care ai visat dintotdeauna. Detalii despre produse găsești pe pagina de Facebook VELUX sau pe site.

 


Lasă un Comentariu...

*