Umiditatea din mansardă

Mansarda este reprezentată printr-un spaţiu expus. Riscul ca umiditatea să-şi facă loc este foarte mare, deoarece variaţiile mari de temperatură şi intemperiile la care este supusă favorizează acest lucru. Condensul nu va întârzia să apară dacă mansarda nu este bine întreţinută, cu tot ceea ce ţine de acest aspect, surse de căldură, căi de ventilaţie, izolaţie.

Izolaţia mansardei
Mansarda va suferi un transfer de temperatură mai mare decât restul casei. Disconfortul atmosferei sufocante din timpul verii, frigul şi umezeala specifice iernii, pot fi controlate prin aplicarea unei izolaţii solide, care să acopere fiecare palier, atât termic, cât şi cel legat de hidroizolaţie.
Produsele izolatoare de calitate aplicate corect, vor avea rolul de a facilita izolarea mansardei cu scopul de a creea un spaţiu confortabil, răcoros vara şi călduros iarna, cu un nivel foarte scăzut de zgomot şi cu ventilaţie optimă. De asemenea, izolaţia corectă va controla gradul de umiditate din mansardă. Izolaţia va fi aplicată folosind vată minerală, polistiren, spumă poliuretanică, fibre de celuloză, folii anticondens.

Umiditatea din mansarda

Picture 1 of 5

CONTINUARE – Umiditatea din mansardă 


Pages: 1 2 3 4 5

Lasă un Comentariu...

*