Cum să proiectezi un design special la mansardă

Sigur, ești familiarizat cu ideea de mansardă. Este o parte dintr-o clădire sau dintr-o casă situată direct sub acoperiș. Majoritatea mansardelor sunt folosite pentru depozitare, mai ales dacă este prea mică. Dar există mansarde care sunt utilizate ca dormitor, baie, sală de studiu, cameră de zi, sală de divertisment și altele. Acest lucru arată că o mansardă este de fapt un loc util doar dacă este proiectat bine.

cum sa faci un design inteligent

Utilizarea mansardei în scopuri de viață este o modalitate inteligentă de a economisi spațiul. Astăzi, îți vom oferi câteva sfaturi despre modul în care poți proiecta inteligent o mansardă care să poată fi locuibilă. Aceste sfaturi te pot ajuta, de asemenea, să obții o mansardă confortabilă. Citește și transformă mansarda într-un spațiu de locuit perfect.

Gândește-te la acces și la trafic. Oriunde în casă, traficul și accesul sunt întotdeauna importante. Dar dacă vorbim de un pod, aceste două puncte sunt într-adevăr necesare și ar putea fi, de asemenea, provocatoare. Accesul include modul de a intra în mansardă, cum ar fi utilizarea scărilor sau a unei scări. Dar ar fi mai bine să folosești o scară de dimensiuni normale pentru a aduce lucrurile cu ușurință. De asemenea, ar trebui să existe suficient spațiu pentru a merge în jurul podului. Deoarece există o parte prea mică, poți plasa unele elemente acolo care nu sunt folosite cu adevărat tot timpul sau poți, de asemenea, plasa zone de depozitare.

Stabilește o înălțime corespunzătoare a tavanului. Locuințele amenajate la mansardă care au plafoane înclinate ar trebui să aibă cel puțin o pantă de 50% a plafonului. Acest lucru va permite oamenilor să poată utiliza în totalitate podul în timp ce se află în poziție verticală. Dimensiunile umane vor fi folosite ca ghid pentru înălțimea tavanului.

Verifică acoperișul. Ar fi mai bine să ai mai multe spații la mansardă. Acoperișurile cu acoperiș pot oferi spații mai utile în zonele laterale. Piesele inferioare pot fi utilizate în continuare pentru localizarea mobilierului, a spațiilor de depozitare și pentru alte funcții.

Adaugă tălpi de reazem. Când adăugi aceste tălpi, crești și spațiul utilizabil. Ridică acoperișul pe partea în care este adăugat talpa. Prin urmare, se adaugă înălțime și, de asemenea, lumina la mansardă. În același timp, poate adăuga și apel la partea exterioară. Poți observa că având aceste tălpi este o opțiune mult mai bună. Acesta vă va transforma spațiul într-o zonă mai confortabilă.

Sursă foto: Home Designing


Lasă un Comentariu...

*