3 avantaje ale ferestrelor de calitate

O locuință în care să petreci momente frumoase este o locuință în care tu și cei dragi vă simțiți bine. Pentru acest lucru e nevoie de investiții în calitate, iar ferestrele, dacă fac parte din această categorie, pot oferi numeroase avantaje. De multe ori, un preț mic poate fi atrăgător, însă vine la pachet cu diverse insuficiențe precum durată de viață mai scurtă, mai puține caracteristici și beneficii, garanție pe durată mai mică.

Fie că vorbim despre temperatura din casă, despre gradul de luminozitate sau zgomot, ferestrele sunt deosebit de importante în acest sens. Mai ales când vorbim despre mansardă, vorbim despre o zonă expusă, fiind în contact direct cu exteriorul. VELUX dispune de o gamă largă de ferestre pentru mansardă care vin cu numeroase avantaje. Iată trei dintre acestea:

  1. O casă liniștită, fără zgomot

Zgomotul este deseori o problemă, mai ales dacă locuiești într-un oraș aglomerat. Pentru mansardă, în special, ai nevoie de ferestre care să izoleze foarte bine fonic, astfel încât, dacă o folosești pe post de dormitor sau de cameră de zi pentru copii, să nu fii deranjat de gălăgia de afară.

Ferestrele VELUX Standard Plus sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică și confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț accesibil. Datorită modului în care au fost alcătuite, ferestrele VELUX Standard Plus vin cu acea izolare fonică suplimentară de care ai nevoie, astfel că nu mai trebuie să îți faci griji din pricina zgomotelor.

  1. Rezistența la intemperii

Pentru fereastra de la mansardă, rezistența la intemperii este un plus de necontestat, această zonă fiind extrem de expusă și în contact direct cu exteriorul. Toate ferestrele marca VELUX sunt rezistente la intemperii, fie că vorbim despre ferestrele Standard, Standard Plus sau cele Premium. Vezi aici cum sunt testate produsele

Ferestrele VELUX Premium sunt dotate și cu senzor de ploaie, astfel încât acestea se vor închide sau deschide în funcție de prognoza meteorologică.

  1. Acționare automată

Un alt avantaj al ferestrelor de calitate este acela că pot fi dotate cu accesorii care îți dau posibilitatea să le acționezi în mod automat. De exemplu, dacă ai achiziționat în trecut ferestre VELUX cu acționare manuală, acum poți să faci un upgrade ferestrei tale pentru a o deschide de la butonul unui întrerupător. Aici ai toate detaliile.

Ferestrele de calitate îți asigură un plus de confort și garanție pe termen lung

Investiția în ferestre de mansardă de calitate este una pe termen lung. Așa că, îți recomandăm să ții cont nu doar de preț și de aspectele de mai sus. Gândește-te că investiția este una pe viață, iar durata de viață a ferestrelor VELUX este de cel puțin 25 de ani.

Mai multe detalii și pe pagina de Facebook sau pe site.


Lasă un Comentariu...

*