Admiră stelele din dormitor! Există soluții!

Cum ar fi să stai seară de seară în pat cu partenerul tău, să nu faceți nimic, ci doar să admirați stelele? Nu avem intenția să descriem o scenă dintr-un film romantic sau o carte siropoasă, ci o realitate pe care o poți trăi și tu! Tot ce trebuie să faci este să alegi mansarda ca spațiu de locuit și să amenajezi aici  dormitorul. Iar, dacă vrei să te bucuri de o priveliște către stele, să alegi neapărat ferestrele potrivite de mansardă care să îți asigure o priveliște minunată ori de câte ori te pui în pat.

Cea mai simplă variantă pentru a beneficia de priveliște este amplasarea mai multor ferestre de mansardă, una lângă alta, pentru a crea un efect ieșit din comun și pentru a da un plus de farmec mansardei. Un avantaj important al acestei combinații de ferestre este faptul că permit pătrunderea a mult mai multă lumină naturală pe timpul zilei (chiar și de două ori mai multă decât cele verticale). Dacă vrei să te bucuri de întuneric în anumite momente ale zilei, poți opta pentru niște rulouri opace montate pe ferestre, care să îți asigure un control total al luminii. Practic, ziua te poți bucura de cât mai multă lumină naturalăpe timpul zilei și poți apela la rulouri atunci când ai nevoie de întuneric, iar seare poți admira un show stelar pe cinste.

În ceea ce privește fereastra de mansardă propriu-zisă, află că din gama VELUX, poți opta pentru una Standard, Standard Plus sau Premium, în funcție de nevoile tale. Diferențele de categorii se reflectă în dotările acestora, și implicit în preț. Alege o fereastră VELUX Standard pentru un buget corect pentru calitate desăvărșită, una Standard Plus pentru mai multă eficiență energetică sau una Premium pentru confort maxim, de exemplu daca vrei să deschizi fereastra cu telecomanda. Orice ai alege din gama VELUX, trebuie să știi că toate sunt rezistente la intemperii, asigură aerisirea corespunzătoare a spațiului și au o durată de viață de peste 25 de ani. Poți opta pentru o fereastră cu operare de sus sau de jos, în funcție de înălțimea parapetului. Toate aceste mici detalii le poți cere de la un specialist VELUX care se va asigura că ai ales cea mai bună fereastră pentru mansarda ta, una care îți va face legătura cu cerul înstelat noapte de noapte.

Desigur, ferestrele nu sunt singurele care îți permit să admiri stelele în fiecare noapte, ci și poziția patului. Degeaba ai optat pentru niște ferestre mari amplasate pe panta acoperișului dacă ai pozionat patul într-o zonă opusă în care privitul pe fereastră este dificil sau chiar imposibil. Ideal ar fi să amplasezi patul în imediata aproapiere a ferestrelor sau chiar sub ferestre, astfel încât în momentul în care te întinzi pe pat și ridici un pic capul să vezi cerul.

În concluzie, admirarea stelelor din patul tău nu este o idee atât de rea și nici imposibil de realizat. Trebuie doar să ai un pic de creativitate în proiectarea și amenajarea mansardei și să îi lași pe alții să aleagă ferestrele potrivite pentru mansarda ta. Nu ezita să apelezi la VELUX pentru niște ferestre cu un aspect estetic plăcut, dar și extrem de rezistente și care nu necesită o întreținere deosebită!

Intră pe velux.ro pentru mai multe detalii și urmărește noutățile pe facebook.com/VELUX, Instagram.com/veluxromania, youtube.com/VELUXRomania.


Lasă un Comentariu...

*