Casa viitorului: 3 lucruri de bază

Trăim într-o epocă în care totul se mișcă foarte repede, iar noi încercăm să ținem pasul cu tehnologia – care ne poate ajuta să ducem o viață mult simplificată. Suntem adepți ai lucrurilor modern, iar zona urbană de influențează stilul de viață.

Locuința nu trebuie lăsată în urmă și, din fericire, există nenumărate metode și accesorii prin care putem trăi într-un mediu pe cât de modern, pe atât de sănătos și de armonios.

Locuința viitorului, o locuință modernă și automatizată

Locuința viitorului înseamnă o locuință în care viața ta e mult mai simplă. Uită de problemele din trecut, când era mai greu să ai o temperatură optimă în casă, de exemplu. VELUX vine cu soluțiile!

Există ferestre electrice de mansardă, ferestre care sunt adevărate revelații ale tehnologiei, produse de VELUX. Cu ajutorul acestora, nu numai că vei avea în locuință adevărate scuturi împotriva fenomenelor meteorologice, dar vei reuși să menții o temperatură potrivită în mansardă, în ficecare sezon.

Mai mult, acestea pot fi închise sau deschise prin simpla acționare a unui buton, iar în baza unui algoritm inteligent acestea se vor deschide în fiecare dimineață. Ce îți poți dori mai mult pentru casa ta?

Roletele exterioare

Rulourile interioare și exterioare se deschid sau se închid în baza prognozei meteo locale, prin intermediul unui sistem smart. Nu trebuie să îți faci probleme că ai plecat de acasă și ai uitat ferestrele deschise exact când a venit furtuna, deoarece acum ești în siguranță din acest punct de vedere – dacă alegi brandul VELUX, care dispune de toată această tehnologie.

O casă mereu fresh și aerisită e o casă în care te întorci cu drag

Temperatura din interiorul casei e foarte importantă pentru confortul tău și a familiei tale. Investește într-un KIT de control climatic de la VELUX, astfel încât să poți controla temperatura și umiditatea din locuință. Acest sistem inteligent te ajută să trăiești într-un mediu mult mai sănătos, cu aer mereu proaspăt.

Casa viitorului este o casă modernă, o casă în care investești pentru sănătatea și confortul tău și a familiei tale. Cu atenție la detalii și dorința de a locui într-un ambient plăcut, poți face adevărate investiții pentru viitor pe care, cu siguranță, nu ai să le regreți. Caută produsele marca VELUX pe pagina de Facebook sau pe site-ul producătorului.


Lasă un Comentariu...

*