De ce să alegi ferestrele Velux pentru mansarda casei tale

Vrei mai multă liniște și confort? Sau poate ți-ar plăcea să ai parte de mai mult spațiu? Află de ce să alegi ferestrele Velux pentru mansarda casei tale, ca să te poți bucura la maximum de ea.

Ferestrele sunt esențiale pentru orice încăpere. Dincolo de faptul că reprezintă o deschidere către lume, bucurând privirea cu peisaje superbe, de ele depinde cât de bine ne simțim într-o casă. Deloc întâmplător, specialiștii atrag atenția că ferestrele nu trebuie alese la întâmplare. Dimpotrivă, este esențial să știm de ce trebuie să ținem cont atunci când optăm pentru un anumit model. Înainte de toate, însă, este important să conștientizăm cât de multe beneficii ne pot aduce acestea.

Descoperă de ce să alegi ferestrele Velux pentru mansarda casei tale și ce impact pot avea ele, atât asupra economiilor, cât și a stării tale de spirit.

5 beneficii care vin la pachet cu ferestrele bine alese

Oricât de surprinzător ar părea, o fereastră aleasă corect poate avea un impact semnificativ asupra confortului nostru fizic și psihic. Iată de ce:

  • Ferestrele bune sunt secretul nr.1 când vine vorba de păstrarea căldurii în interiorul mansardei

Toate casele pierd căldură. Studiile arată că o pătrime din cantitatea de căldură pierdută ar putea fi recuperată prin intermediul unor geamuri care asigură o izolație eficientă. Un rol semnificativ în acest proces îl joacă tipul tâmplăriei, al geamului, garniturile de etanșare și materialele utilizate.

  • Ferestrele bune ne ajută să facem economii

A alege corect ferestrele înseamnă a te bucura de facturi mai mici, fie că vorbim despre consumul de de energie electrică sau gaz. Geamurile duble sau tripanele (formate din trei foi de geam) pot reduce costurile la facturi cu până la 40%.

  • Ferestrele bune contribuie activ la grija față de mediul înconjurător

Geamurile duble sau triple pot reduce semnificativ emisiile de dioxid de carbon. S-a constatat că circa 50% din clădiri au vitraje simple. Iar înlocuirea lor cu modele de ferestre duble sau triple ar salva planeta, anual, de 90 de milioane de tone de CO2. Emisiile de dioxid de carbon sunt considerate a fi responsabile de poluarea oceanelor și încălzirea globală.

  • Ferestrele bune pot apăra casa de zgomotul urban și de intemperii

Știai că zgomotul îngrașă? Sau că poate perturba somnul și mări riscul apariției hipertensiunii și a bolilor de inimă? Descoperirea a fost făcută de oamenii de știință suedezi. Astfel, dacă vrei să eviți problemele de sănătate sau chiar 6 centimetri de grăsime în jurul taliei, ferestrele corect alese te-ar putea ajuta!

  • Ferestrele bune ne ajută să transformăm mansarda într-un spațiu confortabil și cochet

Menținând o temperatură constantă la mansardă sau într-o încăpere, ferestrele asigură ceea ce danezii numesc hygge – un sentiment de plăcere și confort. În plus, dacă suprafețele vitrate sunt generoase, ele asigură pătrunderea luminii naturale în casă. Psihologii susțin că lumina naturală este esențială pentru combaterea depresiei. În plus, geamurile potrivite pot mări spațiul, atât vizual, cât și la propriu – nefurând din spațiul disponibil.

De ce să alegi ferestrele Velux pentru mansarda casei tale

Dacă te întrebi de ce să alegi ferestrele Velux pentru mansarda casei tale, răspunsul e simplu. Pentru că la Velux poți găsi toate cele 5 beneficii care vin la pachet cu ferestrele bine alese. Poți opta pentru modele cu o performanță energetică bună, fie că sunt din categoria Standard, Standard Plus (geamuri cu 3 foi de sticlă) sau Premium (geamuri inteligente), toate la prețuri competitive și accesibile, care te vor ajuta să economisești și să ai grijă și de natură.

Ferestrele Velux mai sunt recunoscute și grație:

Fii la curent cu ultimele noutăți, accesând site-ul companiei, sau pagina de facebook.


Lasă un Comentariu...

*