De ce să alegi un montator autorizat pentru ferestrele de mansardă

Când ești în căutarea unui montator pentru ferestrele tale de mansardă, atunci este important să găsești unul în care să poți avea încredere. Desigur, nu te vom descuraja, îți poți monta fereastra de mansardă VELUX singur acasă, conform ghidului de montaj din cutie, dar și mai bine ar fi dacă ai apela la specialiști, precum montatorii parteneri VELUX, care îți oferă o serie de avantaje pe termen lung.

De ce să alegi un montator autorizat

  • Montatorii recomandați de VELUX urmează cursuri de montaj în cadrul companiei și sunt la curent cu toate produsele noi ale producătorului, lansate pe piață
  • Sunt verificați și evaluați constant de către inginerii service VELUX, astfel încât montajele realizate să fie în permanență la standardul calitativ cerut de companie
  • Îți oferă până la maxim de cinci ani garanție pentru montaj, ceea ce înseamnă că vor reveni și remedia eventuale probleme fără alte costuri. În plus, poți opta chiar și contracte de mentananță pentru întreținerea ferestrelor: îndepărtarea frunzelor de pe rama de etanșare din jurul ferestrei, pentru a permite apei de ploaie să curgă liber, curățarea filtrului de aer
  • Dacă apelezi la un montator autorizat VELUX te asiguri că fereastra este montată corect, profesionist, pentru că beneficiezi și investești de fapt în anii de experiență, de formare și de pricepere a profesionistului
  • Montatorii autorizați știu cum să manipuleze produsul – de la livrare la instalarea finală – în funcție de tipul și dimensiunea produsului și de condițiile de instalare existente.

De multe ori, montatorul Partener VELUX ajunge la lucrare în faza de montaj și întâmpină dificultăți: panta nu este cea potrivită, rama de etanșare a ferestrei achiziționată deja nu corespunde tipului de învelitoare, golul nu este corect efectuat pentru dimensiunea de fereastră aleasă. Toate acestea pot fi prevenite dacă iei legătura, încă de la începutul proiectului, cu un montator Partener VELUX care îți poate oferi consultanță, îți poate înlesni procesul de achiziție și, mai apoi, montajul corect al ferestrelor. Un lucru extrem de important este că poți beneficia de garanția pentru montaj de până la 5 ani, pe care aceștia o oferă.

Cum găsești un montator autorizat?

Dacă achiziționezi ferestre de mansardă VELUX, lucrurile se simplifică. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online. Cererea ta va fi trimisă către 3 montatori parteneri, iar în scurt timp vei primi un e-mail de confirmare de la VELUX România. În decurs de 5 zile, montatorii parteneri VELUX vor veni la tine acasă. Simplu, nu?

Iar dacă te gândești să devii unul din montatorii autorizați VELUX, te poți înscrie pe site pentru a participa la cursurile de montaj și pentru a beneficia de toată experiența VELUX.

Pentru mai multe detalii, o ofertă personalizată sau consultanță gratuită, intră pe velux.ro și completează formularul de contact.

Fii la curent cu noutățile pe Facebook și pe Instagram


Lasă un Comentariu...

*