Fereastra de mansardă rezistă vremii? Cum o alegi pe cea mai bună?

Mansarda este spațiul cel mai expus factorilor de mediu și capriciilor vremii, motiv pentru care trebuie să-i acorzi o atenție importantă atunci când o construiești. Acest lucru este cu atât mai important atunci când vorbim si despre fereastrele de mansardă, care sunt mult mai expuse intemperiilor comparativ cu ferestrele verticale.

Vezi aici cum sunt testate ferestrele VELUX.

În foarte strânsă legătură cu rezistența la intemperii este garanția oferită de producator. Este importantă nu doar perioada de garanție, dar și serviciile de post-garanție pe care le poți primi. VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele din lemn lăcuit și 15 ani pentru modelele din poliu­retan, dar și servicii post-garanție pe toată durata de viață a ferestrelor sale.

Asta înseamnă că poți poate apela la producător pentru a beneficia de piese de schimb pentru produsele sale mai vechi, sau de produse pentru modernizarea ferestrei sale și peste 10 ani sau 20 de ani.

Nu în ultimul rând, pe lângă această rezistență mare la intemperii, ferestrele de mansardă VELUX au și multe alte avantaje notabile de luat în calcul, cum ar fi aerisirea spațiului în permanență, chiar și cu fereastra închisă, curățarea ușoară sau montarea rapidă a rulourilor pentru controlul sau filtrarea luminii atunci când este cazul.

Intră pe velux.ro pentru mai multe detalii și urmărește noutățile pe facebook.com/VELUX, Instagram.com/veluxromania, youtube.com/VELUXRomania.

 


Lasă un Comentariu...

*