Mansarda visurilor tale: tot ce trebuie să știi pentru a o transforma

Un colțișor numai al tău în casă, o cameră în care să te creezi sau chiar un spațiu pe care să îl transformi într-un dormitor cochet – asta poți face din mansarda locuinței tale. Îți oferim soluțiile ideale pentru a avea o temperatură confortabilă în interior, indiferent de sezon. Din fericire pentru tine, există numeroase secrete pe care ți le împărtășim cu drag, astfel încât mansarda casei tale să fie transformată într-un loc de poveste.

Ferestre gândite special pentru mansardă

În mansardă, lumina naturală poate pătrunde cu generozitate în interior. Datorită poziționării ferestrelor de mansardă în planul acoperișului, razele soarelui cad direct pe fereastră, iluminând interiorul. De fapt, print-o fereastră de mansardă VELUX pătrunde de două ori mai multă lumină comparativ cu o fereastră verticală.

De asemenea, fiind cele mai expuse intemperiilor, ferestrele VELUX sunt testate în laboratoare speciale pentru a rezista în orice condiții de vreme extremă. Nu în ultimul rând, cele cu acționare electrică  au senzor de ploaie prin care se închid automat dacă începe să plouă. Cât de mult îți vor simplifica viața aceste ferestre și cât de frumoasă va deveni mansarda ta!

Tuneluri solare pentru spații lipsite de luminozitate

Ai un hol lipsit de lumină? Fă-l mai prietenos! Ai o baie mică, fără ferestre? Cu siguranță ți-ar plăcea să te machiezi la lumină naturală! Este clar că ai nevoie de un tunel solar pentru mansarda ta. Cu ajutorul acestora vei reuși să luminezi chiar și cele mai întunecate colțișoare. Tunelurile solare au un tub puternic reflectorizant, fiind rigid sau flexibil și cu o aplică elegantă la exterior. Nu este deloc greu de montat și arată bine în orice încăpere. VELUX produce aceste tuneluri solare care te vor ajuta să locuiești într-o casă luminoasă și într-un ambient plăcut.

Rulouri decorative și parasolare, ideale pentru mansarda ta

Rulourile decorative nu numai că vin cu un plus pentru designul mansardei, dar sunt foarte utile pentru controlul luminii și al căldurii. În plus ai și plase pentru insecte, ceea ce te va încânta cu siguranță.

Poți opta inclusiv pentru rulouri interioare cu acționare manuală, electrică sau cu motor solar, în funcție de ferestrele tale.

Dacă alegi să investești inteligent pentru a-ți dota mansarda cu tot ceea ce ai nevoie și vrei să o transformi într-un loc în care te vei încărca mereu cu energie pozitivă, accesează pagina de Facebook VELUX și site-ul producătorului pentru a afla detalii despre produse care îți vor transforma visul în realitate.


Lasă un Comentariu...

*