Personalizează ferestrele din mansardă cu ajutorul rulourilor! Ce să alegi!

Mansardele dotate cu ferestrele specifice sunt spații extrem de luminoase, dar ce faci în cazurile în care ai nevoie să te odihnești, iar razele soarelui te împiedică să faci acest lucru?

Soluția convenabilă constă în montarea pe ferestrele de mansardă VELUX a unor storuri pentru filtrarea sau controlul total al luminii. Îți prezentăm două astfel de produse – cum funcționează ele și pentru ce situații sunt potrivite!

  1. Jaluzele romane

Ți se par cunoscute momentele în care vei să citești o carte sau să vezi un film, iar soarele se încăpățânează să își trimită razele chiar către tine? Cu siguranță ai trecut printr-o astfel de situație în care nu te-ai putut bucura pe deplin de clipele tale de relaxare. Jaluzele romane vin în ajutorul tău și te ajută să ai din nou după amiezi liniștite, fără prea mult soare, dar în același timp suficient de luminoase pentru a-ți desfășura activitățile preferate. Aceste jaluzele VELUX au un efect de filtrare a luminii, adică nu obstrucționează complet pătrunderea razelor solare, ci doar te ajută să te bucuri de o lumină difuză și de o atmosferă plăcută. În plus, jaluzelele romane au un aspect extrem de elegant și dau un plus de farmec mansardei tale. Sunt disponibile în 20 de modele, cu materiale textile cu grade diferite de transparență pentru a se potrivi perfect cu amenajarea interioară a mansardei tale.

  1. Rulourile opace

De cealaltă parte, rulourile opace VELUX îți oferă un control total al luminii, au un efect de întunecare și te ajută să ai parte de un somn liniștit chiar și în mijlocul zilei. Rulourile opace sunt recomandate mai ales pentru dormitoarele amenajate la mansardă sau pentru camera copiilor. Ca și în cazul jaluzelelor romane, rulourile opace se integrează perfect în designul mansardei tale, de cele mai multe ori chiar aducând un plus de eleganță acesteia. Ele sunt disponibile în 24 de culori și modele diferite, inclusiv modele distractive pentru cei mici, cât mai viu colorate și cu personajele preferate din desene animate. În plus, rulourile opace au și un preț destul de avantajos pentru toți cei care doresc să aibă parte de întunericul mult dorit.

Rulourile opace și jaluzelele VELUX sunt testate și au o garanție de 3 ani. Dacă nu crezi ca un rulou opac VELUX alb sau bej îți va oferi întunericul dorit, atunci te provoc să încerci și să te convingi de acest lucru! Cumpără online pe veluxshop.ro și beneficiezi de livrare gratuită direct la tine acasă!

Desigur, oferta de rulouri decorative VELUX nu se încheie aici, gama de astfel de produse fiind mult mai mare. Dacă nu știi exact ce îți dorești pentru mansarda ta, nu ezita să contactezi unul dintre specialiștii VVELUX care vor ști cum să te sfătuiască!

Fii la curent cu noutățile pe velux.ro, facebook.com/VELUX, instagram.com/veluxromania


Lasă un Comentariu...

*