PROIECTE CASE CU MANSARDĂ

Realizate pentru a preîntâmpina nevoile și pentru a crește disponibilitatea spațiilor din locuință, proiectele pentru case cu mansardă ajută la crearea unor spații ideale pentru toate nevoile unei familii.

Proiecte-de-case-cu-mansardaProiectele de casă cu mansardă sunt ideale în special pentru situațiile în care nu aveți un teren care să vă permită extinderea în lungime, preferându-se construirea imobilului în înălțime (un etaj și o mansardă). Astfel, niciun spațiu nu va fi „irosit”, iar finalizarea construcției se va face cu bani mai puțini decât în situația în care vă decideați pentru două etaje.

Mansardarea casei poate deveni o soluție simplă, eficientă, rapidă pentru un loc de joacă, un dormitor în plus, un living luminat natural, un birou sau o bibliotecă. Idei de design sunt nenumărate, iar rezultatul final vă va face să nu regretați alegerea făcută.

Noi vă oferim câteva proiecte de case cu mansardă, pe care să le puneți în aplicare cu bani puțini, într-un timp scurt. Însă nu uitați! O casă construită ca la carte va avea nevoie întotdeauna de specialiști care să lucreze bine și eficient.

Transformă-ți mansarda într-un studio foto

Odată cu boom-ul rețelelor de socializare, aproape fiecare persoană își dorește poze frumoase. Ce-ar fi dacă ai putea realiza aceste poze chiar la tine acasă? Nimic mai simplu! Transformă-ți mansarda într-un studio foto!   Nu e nevoie să fii fotograf profesionist și nici să ai un aparat foto mega scump. […] mai mult »

Construiește-ți biblioteca la mansardă

Visezi la o bibliotecă deosebită? Atunci construiește-ți biblioteca la mansardă. Îți place să citești? Atunci cu siguranță ți-ar plăcea să ai un refugiu care să se potrivească aventurilor fantastice ascunse între coperți. Borges punea un semn de egalitate între paradis și bibliotecă. Noi îți propunem să-ți construiești propriul paradis la […] mai mult »

Case mici cu mansardă

Deşi ideea de casă cu mansardă poate trimite cu gândul la o construcţie mare, extinsă şi foarte înaltă, se poate apela şi la proiecte de case micuţe, elegante şi confortabile, cărora li se va specula întregul spaţiu locuibil astfel încât fiecare membru al unei familii să se bucure de intimitate, […] mai mult »