PROIECTE CASE CU MANSARDĂ

Realizate pentru a preîntâmpina nevoile și pentru a crește disponibilitatea spațiilor din locuință, proiectele pentru case cu mansardă ajută la crearea unor spații ideale pentru toate nevoile unei familii.

Proiecte-de-case-cu-mansardaProiectele de casă cu mansardă sunt ideale în special pentru situațiile în care nu aveți un teren care să vă permită extinderea în lungime, preferându-se construirea imobilului în înălțime (un etaj și o mansardă). Astfel, niciun spațiu nu va fi „irosit”, iar finalizarea construcției se va face cu bani mai puțini decât în situația în care vă decideați pentru două etaje.

Mansardarea casei poate deveni o soluție simplă, eficientă, rapidă pentru un loc de joacă, un dormitor în plus, un living luminat natural, un birou sau o bibliotecă. Idei de design sunt nenumărate, iar rezultatul final vă va face să nu regretați alegerea făcută.

Noi vă oferim câteva proiecte de case cu mansardă, pe care să le puneți în aplicare cu bani puțini, într-un timp scurt. Însă nu uitați! O casă construită ca la carte va avea nevoie întotdeauna de specialiști care să lucreze bine și eficient.

Case mici cu mansardă

Deşi ideea de casă cu mansardă poate trimite cu gândul la o construcţie mare, extinsă şi foarte înaltă, se poate apela şi la proiecte de case micuţe, elegante şi confortabile, cărora li se va specula întregul spaţiu locuibil astfel încât fiecare membru al unei familii să se bucure de intimitate, […] mai mult »

Modele de case nobile cu mansardă

Modelele de case în stil clasic, elegant, rămân o opțiune mereu în tendințe, indiferent de trecerea timpului. Stilul arhitectural clasic este de multe ori îmbinat cu elemente moderne, care dau personalitate clădirii. Astfel de proiecte necesită o investiție mai crescută, majoritatea caselor fiind spațioase și realizate din materiale solide, însă […] mai mult »

Renovare de excepție

Simpla pronunție a numelui renumitei metropole americane, New York, ne duce de cele mai multe ori cu gândul la clădiri contemporane opulente și spații amenajate după ultima modă în materie de renovări interioare. Însă, proiectul pe care urmează să-l prezentăm lasă vederii o imagine complet diferită. Este vorba de un […] mai mult »